Ansigtsmassage kan mindske rynkerne og lette spændinger

Ansigtsmassage er et naturligt svar på botox. Og oveni får du en følelse af velvære og slipper af med spændinger, hovedpine m.m.

Spændingerne kan ofte også have sit udspring fra spændinger i ryg, nakke og skuldre, der tit sætter sig som hovedpine og som spændinger i ansigtets muskler, fx. i kæberne.

Med en god ansigts- og hovedmassage kan du løsne op for spændingerne og få hovedpinen til at lette.

Min ansigts- og hovedmassage starter med en massage af ryg, skuldre og nakke. Nogle gange kan spændingerne i ansigtet også stamme ude fra armene, fx. som følge af for meget arbejde med pc eller brug af mobiltelefon. Så starter jeg massagen af armene.

Derefter arbejder jeg mig videre med en massage af din hovedbund – og til sidst en grundig ansigtsmassage: Panden, tindingerne, musklerne omkring øjnene, kinder, kæber, musklerne omkring munden og hagen.

Ansigtsmassage revitaliserer dit ansigt

En god og regelmæssig ansigtsmassage og hovedmassage kan også mindske rynkerne i dit ansigt.

Vidste du, at dit ansigt har 97 muskler? De kan til sammen danne mere end 7.000 forskellige udtryk. Med vores ansigtsmimik udtrykker vi alle de følelser vi har. Inklusiv de spændinger og vrede, som vi også kan bære rundt på.

Så hvorfor betale dyre ansigtsrynkecremer, der alligevel ikke virker, for ikke at tale om botoxbehandlinger, der lammer dine ansigtsmuskler og giver dig en stivnet ansigtsmaske, når du gennem en behagelig ansigts- og hovedmassage kan få løsnet og revitaliseret dine ansigtsmuskler.

En enkelt ansigtsmassage fjerner naturligvis ikke alle rynker. Tidens gang kan ingen løbe fra. Men gennem nogle behandlinger kan du få en mere afslappet og naturlig ansigtsmuskulatur, hvor furene i bekymringsrynkerne bliver lidt mindre, hovedpinen forsvinder og spændingen i kæbemuskulaturen aftager, så du kan sove uden at skære tænder.

I forlængelse af massagen viser jeg dig, hvordan du kan give dig selv en gang ansigtsmassage.