Wellnessmassage – til dig der trænger til at slappe af

Wellnessmassage er til dig, der bare trænger til at slappe af og føle velvære. Du har ingen specielle spændinger, der skal tages hånd om, men du har brug for en stunds velvære, måske oven på en travl arbejdsdag eller uge, en lang flyvetur, eller en stresset periode i dit liv.

Så med en gang wellnessmassage (også kaldet Swedish Massage) skal du bare lægge dig på briksen, slappe af og give dig hen.

Massagen foregår med lange, blide og rolige strøg, hvor du for hvert strøg mærker, hvordan din krops muskler slapper af, så du opnår indre ro.

Wellnessmassagen er en god måde at forkæle dig selv på, eller en rigtig god gaveidé til en du holder af. Du kan selvfølgelig købe et gavekort med den varighed, du ønsker at give. Læs mere om dette under priser og booking:

https://www.massageart.dk/priser-og-booking-massage/

En kombination af wellnessmassage og sportsmassage

Du kan også vælge en kombination af en wellnessmassage og sportsmassage. Måske har du nogle spændte skuldre, der skal løsnes, hvor den fysiurgiske sportsmassage har sin mission. Men resten af massagen på resten af kroppen må gerne være den blide wellnessmassage.

Prisen for begge massageformer er den samme, også uanset om du vælger en kombination.

Hvis du ønsker en helkropsmassage, skal du som minimum vælger 60 minutter, ellers kan jeg ikke nå hele vejen rundt. Du kan også få 75 eller 90 minutter. Ønsker du en kortere massage, 45 eller 30 minutter,  aftaler vi forinden, hvilke dele af kroppen, jeg skal massere.

Efter massagen

Når du har fået wellnessmassage sætter kroppen gang i en proces, hvor den udskiller forskellige affaldsstoffer. En god måde hurtigt at få udskilt affaldsstofferne er ved at drikke rigeligt med vand i timerne lige efter massagen.

Det vil også være rarest for dig, hvis du har mulighed for at slappe af i timerne efter massagen.

Wellnessmassage

Wellnessmassage