Hej. Mit navn er Teddy Østerlin Koch. Jeg er fysiurgisk sportsmassør og kropsterapeut i MassageArt, men også aktiv triatlet, der træner en del timer om ugen. Jeg har lavet en hel Ironman i 2016, løb Berlin marathon i 2017 og desuden lavet flere halve og kvarte Ironman.

Du kan læse mere om min baggrund her: https://www.massageart.dk/massoer/

Den her blog handler meget om massage, træning og livsstil – og hvad de tre elementer kan gøre for og ved hinanden.

Fordelen ved at være fysiurgisk sportsmassør og kropsterapeut – også samtidig en aktiv sportsmand, er, at du som massør ved lige nøjagtig hvor og hvordan det gør ondt. For ondt gør det, når man træner meget – men det kan det for resten også gøre, hvis man træner for lidt og forkert, eller slet ikke får trænet. Og så kan man også have ondt i kroppen, hvis man har ondt i livet.

Ved siden af mit arbejde som sportsmassør i MassageArt har jeg taget en uddannelse i japansk trykmassage – Seitai. Det er en massageform, hvor jeg laver tryk på musklerne samtidig med at de strækkes ud. En meget effektiv massageform, som jeg kombinerer med den klassiske sportsmassage.

Du kan læse mere om den japanske trykmassage her:

https://www.massageart.dk/japansk-trykmassage/

Men kroppen kan også gøre ondt, når livet gør ondt – eller har gjort ondt. Stress, traumer og andre former for psykisk pres, kan sætte sig som smerter i kroppen. De kan forløses gennem kropsterapeutisk behandling.

I 2022-23 har jeg taget en uddannelse som kropsterapeut på Totum-skolen og tilbyder nu også behandling med kropsterapi. Det kan du læse mere om her: https://www.massageart.dk/kropsterapi/

Til slut får du lige mit Storm P-yndlingscitat:

Hvis du vågner en morgen og ikke har ondt, så er du død.

God læselyst!