De fem tibetanere holder din krop ung

De fem tibetanere har i de sidste 15 år været mine daglige følgesvende. De fem yoga-øvelser starter min dag og de er med til at holde min krop frisk og vital. Samlet tager de kun godt 10 minutter at lave.

Det var de tibetanske munke, der for flere tusind år siden fandt på de fem øvelser som kilden til evig ungdom. Den britiske oberst Bradford, der før 2. verdenskrig var udstationeret i Indien, hørte om de tibetanske munke, der levede i et munkekloster i en fjern del af Himalaya. Han fandt frem til klostret og boede en tid hos munkene, hvor han lærte de fem øvelser og om principperne bag.

De fem tibetanere styrker energien i kroppens syv chakraer

Kort fortalt så styrker de fem tibetanere energien i kroppens syv chakraer. Chakra er indisk og betyder ”hvirvlende energihjul.” Når vi når op i 20’erne begynder menneskets syv chakraer langsomt at tabe energien og dermed starter vores ældningsproces. Men ved at lave de fem tibetanere dagligt stimulerer du chakraerne og holder livsenergien oppe – og dermed sinker du ældningsprocessen.

At tibetanerne virker, mærker jeg i dagligdagen bl.a. på mit syn. De sidste 20 år har jeg haft læsebriller på plus 1,5. Hvis jeg i en periode ikke har fået lavet mine tibetanere hver morgen, så bliver mit syn dårligere, så jeg må have fat i mine briller på plus 2. Når jeg så er tilbage i min daglige rytme med tibetanerne, kan jeg efter en uges tid vende tilbage til dem med plus 1,5.

Men derudover har jeg generelt set nok en rimelig velholdt krop, som selvfølgelig også hænger sammen med den øvrige livsførelse, arvelige gener m.m. Ikke desto mindre er jeg overbevist om, at mine tro følgesvende, de fem tibetanere, gør deres til at forsinke det uafvendelige forfald.

Læs bogen og se videoen hvordan du gør

Det blev oberst Bradford også overbevist om efter sit ophold hos munkene i Himalaya. Tilbage i Storbritannien begyndte han at undervise og holde foredrag om de fem tibetanere. Hans gode ven, Peter Kelder, gik selv i lag med tibetanerne, og blev så overbevist af resultaterne, at han skrev to bøger om de fem tibetanere.

Dem kan du købe her: https://www.denintelligentekrop.dk/de-fem-tibetanere-bog-1?pa-partnerid=22106&utm_source=partnerads&utm_medium=affiliate&utm_campaign=22106

Hver af de fem øvelser skal du lave 21 gange. Men i starten vil du højest sandsynligt kun kunne lave nogle få af dem, start fx med tre af hver. Tre er imidlertid bedre end ingen, og hvis du er vedholdende, vil du dag for dag stille og roligt kunne lave flere og flere, så du til sidst uden problemer kan lave hver af de fem øvelser 21 gange. Samlet tager det 10-15 minutter.

Jeg lover dig, at det er bedre, sundere og billigere end alt, hvad du kan købe af botox og kosmetiske operationer;)

God fornøjelse!

Skriv en kommentar